22.000 mAh Pile Sahip Doogee V Max Geliyor

22.000 mAh gibi muazzam bir pile sahip Doogee V Max önümüzdeki ay piyasaya sürülecek. İşte ayrıntılı olarak Doogee V Max teknik özellikleri.

Dopgee 22.00 mAh gibi muazzam bir pile sahip telefonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Doogee’nin önümüzdeki ay bir dizi sağlam telefon, akıllı telefon ve tablet piyasaya sürmesi bekleniyor. Bunlardan birinin Doogee V Max olması bekleniyor. Çinli üreticinin yakında çıkacak olan bu telefonunun ayrıntılı özellikleri ve görüntüleri, 22.000 mAh’lık devasa bir pil dahil olmak üzere çevrimiçi olarak ortaya çıktı. Ancak Doogee V Max çıkış tarihi ve fiyatı şirket tarafından henüz açıklanmadı.

33W hızlı şarj desteğiyle birlikte 22.000 mAh büyüklüğündeki Doogee V Max pil, piyasaya sürüldüğünde mevcut Oukitel WP19’un 21.000mAh pilini yenerek dünyanın en büyük akıllı telefon pili olacak. GSMArena tarafından aktarılan sızdırılmış bilgiler, pilin normal kullanımda 10 gün dayanacağını, bekleme modunda ise 64 gün kullanılabileceğini gösteriyor. 27,3 mm kalınlığındaki ve ağırlığı henüz netleşmemiş olan telefonun, “çok ağır” olacağı aşikar.

Çıkış Tarihi Belli Değil

Doogee V Max lansman tarihi henüz şirket tarafından açıklanmadı, ancak Doogee’nin yaklaşan telefon ve tablet serisinin bir parçası olarak Şubat ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Telefonun üç renkte mevcut olduğu söyleniyor: Classic Black, Sunshine Gold ve Moonshine Silver.

Doogee V Max Özellikleri

Çevrimiçi olarak ortaya çıkan bilgilere göre telefon, 120 Hz yenileme hızına sahip 6,58 inç FHD IPS ekrana, Gorilla Glass ekran korumasına ve 32 MP Sony IMX616, 90° FOV selfie kamerasına sahip bir çentik ile gösterilecek. Telefonun arka paneli, Vertu telefonlarının tasarımına çok benzeyen deri benzeri bir kaplama ile gelecek.

Telefon, MediaTek Dimensity 1080 yonga setinden güç alacak ve kutudan Android 12 ile çıkacak. Ancak şu an için telefonun alacağı yükseltme sayısına dair bir netlik yok. 12 GB RAM (neredeyse 19 GB’a kadar genişletilebilir) ve 256 GB depolama yapılandırma seçeneklerinin yanı sıra TF kartlarıyla genişletilebilen dahili depolama içerecektir.

Akıllı telefon, IP68/IP69 ve MIL-STD-810H sertifikalarına ve Google Play Destekli NFC’ye sahiptir. Ayrıca yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcısına ve 5G bağlantısına sahip olduğu söyleniyor. Telefonun ayrıca Japan Audio Association tarafından tanımlanan Yüksek Çözünürlüklü Ses standartlarını karşıladığı söyleniyor.

Optiklere geçerken, telefonun üçlü bir arka kamera kurulumuna sahip olması bekleniyor: 108MP birincil Samsung sensörü (Samsung S5KHM2SP03), 20MP Sony gece görüş kamerası (Sony IMX350) ve 130° FOV’lu 16MP ultra geniş sensör ( görüş alanı) ve makro çekimleri yakalamayı kolaylaştırmak için otomatik odaklama. Telefon ayrıca kameraların sol tarafına yerleştirilmiş iki flaş ve sağ tarafına yerleştirilmiş iki kızılötesi gece görüş ışığına ev sahipliği yapacak.

Yaklaşan Doogee V Max fiyatı hakkında hala bir güncelleme yok .

Exit mobile version