2023’te Oynanacak En İyi 9 Anime Oyunu (Android)

2023'te Android telefonlarda oynanacak en iyi 9 anime oyununu sizler için derledik. Gelin birlikte göz atalım.

Android telefonlarınızda oynayabileceğiniz en iyi anime oyunlarını sizler için derledik. Japonya denilince aklınıza gelen ilk şey nedir? Sakura ağaçları? Otomatlar mı? Kaplıcalar? Birçoğu için bunun anime olacağını düşünüyoruz. Sakura ağaçları ve kaplıcaların aksine, en iyi animeleri keşfetmek için Japonya’ya gitmenize bile gerek yok. Japonya size bir Android akıllı telefonun gücüyle geliyor.

Anime güzel bir çizgi filmden daha fazlasıdır. Elbette eğlendirebilir ama aynı zamanda kendinizin en iyi versiyonu olmanız için size ilham verebilir. Bu çok yönlülük, anime’nin rol yapma oyunlarına iyi bir şekilde katkıda bulunduğu anlamına gelir. Ne de olsa kim en sevdiği kahramanı somutlaştırmak istemez ki? Bleach’ten Ichigo, Dragon Ball’dan Goku ve My Hero Academia’dan Midoriya bunlardan birkaçı.

Ancak anime aynı zamanda kart oyunlarını ve bulmacaları da kapsar. Bu yüzden, bu derlemede, yükselen güneşin diyarındaki popüler anime dizilerinden ilham alan en iyi oyunları derledik.

İşte En İyi Anime Oyunları

Bleach Mobile 3D

Ichigo Kurosaki sıradan bir lise öğrencisidir. Yani, bir kader gecesine kadar, kötülük ailesinin refahını tehdit eder ve tehdit eder. Ichigo, güçlü bir Soul Reaper olan ve güçlerini miras alan Rukia Kikuchi’nin yardımıyla kötülük yapanları savuşturmayı başarır. Ancak, büyük güç büyük sorumluluk getirir ve ikili dünyayı kötülükten kurtarmak için güçlerini birleştirir.

Bleach Mobile 3D, oynaması ücretsiz bir aksiyon rol yapma oyunudur. Karakterinizin istatistiklerini geliştirmenize izin veren kapsamlı bir kişiselleştirme sistemine sahiptir. Onları çeşitli kemerler, şapkalar ve aksesuarlarla donatın. Ichigo olarak, şeytani düşman ordularını kesip biçerek geçecek ve heybetli patronları mahvetmek için muhteşem özel hareketler kullanacaksınız.

Bungo Stray Dogs: Tales of the Lost

Bungo Stray Dogs’un bu video oyunu uyarlamasında bir dedektif olun. Tales of the Lost, anime olaylarını takip ederken yeni olaylar, karakterler ve kıyafetler de ekliyor. Nakajima Atsushi ve Dazai Osamu gibi tanıdık karakterlerden oluşan bir ekip oluşturun.

Bungo Stray Dogs, oynaması ücretsiz bir bulmaca rol yapma oyunudur. Ekranın alt kısmındaki renkli küreleri temizleyerek karakterlerinize bonuslar sağlıyorsunuz. Spesifik renkler, karakterinizin bir sonraki dönüş için saldırılarını artırır. Hatta doğrudan onlara zarar verir veya onları iyileştirir. Başlangıçta basit görünebilir. Ancak yeni küreler tanıtıldığında oyun daha zor hale gelir.

Dragon Ball Legends

Dragon Ball Legends, popüler animeye dayanan benzersiz bir bağımsız hikayeyi takip ediyor. Shallot adlı bir Saiyan’ın kontrolünü ele geçiriyorsunuz. Basitçe söylemek gerekirse dünyayı kurtarmanız gerekiyor. Sonuç olarak, Drgaon Ball Legends, Goku, Vegeta, Broly ve Frieza’nın öncülüğünü yaptığı 400’den fazla karakter içerir.

Dragon Ball Legends, bir anime RPG’sinin unsurlarını bir dövüş oyunu ve koleksiyonluk bir kart oyunu ile karıştırıyor. Bu toplanabilir kartlar yetenek görevi görür. Bunları belirli dizilerde karıştırmak ve eşleştirmek, seçtiğiniz karakterin yıkıcı ve genellikle muhteşem kombolar gerçekleştirmesini sağlar.

Ve tipik Dragon Ball tarzında, ekranın çığlık atmasını sağlamak için bir dizi nihai bitirme hareketi var.

Fate/Grand Order

2017 MS Mash, hoş bir genç kız, sizi Chaldea organizasyonuna davet ediyor. Chaldea, insanlığın gelecekteki refahını sağlamak için yorulmadan çalışıyor. Ancak insanlığın ölümünün önümüzdeki yüzyılda gerçekleşmesi beklendiğinden, işler oldukça hızlı bir şekilde tersine döner.

Daha da önemlisi, Mash ürkek bir inekten kalkan taşıyan dev bir canavar öldürme makinesine dönüşüyor ve artık onun efendisisin. Vay canına, değil mi? Mash yanınızdayken, insanlığın varlığını tam olarak neyin tehdit ettiğini bulmalı ve bunun olmasını engellemelisiniz. Fate/Grand Order’ı kurmanın ve denemenin hiçbir maliyeti yoktur. Daha da iyisi, türün en klasik anlamında bir JRPG gibi hissettiriyor. Başka bir deyişle, sıra tabanlı dövüşe, bol bol okumaya ve senpai olarak adlandırılmaya hazırlanın.

My Hero Ultra Impact

My Hero Academia dünyasında, insanların %80’i süper güçlerle doğar. Bazıları güçlerini iyilik yapmak için kullanır; diğerleri kötü adam olur ve yaramazlığa neden olur. Ne yazık ki İzuku Midoriya için, o kalan %20’ye giriyor. Ama bir gün, hepsinin en büyük kahramanıyla tanışır: All Might. Genç adamı cesaretlendirir: “Sen de kahraman olabilirsin, genç Midoriya.”

Siz de Midoriya olabilirsiniz sevgili okuyucu. Veya popüler anime My Hero Academia’dan hemen hemen herkes. My Hero Ultra Impact, oynaması ücretsiz, sıra tabanlı bir RPG’dir. Katsuki Bakugo, Shoto Todoroki ve Momo Yaoyorozu gibi oynanabilir karakterler içerir. Bu canlı macerada en sevdiğiniz kahramanlardan oluşan bir ekip kurun ve bazı hain korkaklarla Plus Ultra’ya geçin.

One Piece Treasure Cruise

Luffy korsan olmayı arzulamaktadır. Ama bir sorun var: o sadece bir çocuk. Yine de, büyük bir hazine vaadiyle cesaretleniyor. Luffy, genç yaşına rağmen zorbalara karşı tereddütsüz dimdik durur. İdolü efsanevi korsan Shanks’e saygı duyuyor ve bir gün onun kadar cesur ve dürüst olmayı umuyor.

One Piece Treasure Cruise, birçok sıra tabanlı rol yapma oyunundan sonra gelir. Bir karaktere dokunmak, onları saldırmaya yönlendirir. Bununla birlikte, saldırılarını ilk bitiren karakter olarak bir sonraki karaktere dokunursanız, bir kombo desteği kazanırsınız. Bu basit eklenti, en büyük korsan olma yolunda ilerlerken sizi her zaman savaşa dahil ediyor. Luffy’nin iddialı ticari girişiminin aksine, One Piece Treasure Cruise oynaması ücretsizdir.

One-Punch Man: Road to Hero 2.0

1984 ve 1997’de ortaya çıkan Dragon Ball ve One Piece ile karşılaştırıldığında, One-Punch Man yeni bir proje. Ancak 2009’da piyasaya sürülen dizinin popülaritesi şimdiden fırladı. Ayrıca, biri Road to Hero 2.0 olan birkaç video oyunu uyarlaması da üretti.

Road to Hero 2.0, animeden en sevdiğiniz karakterlerin yanı sıra Saitama’nın bir kahramana dönüşmesinin baştan çıkarıcı bir hikayesini içeriyor. Hikaye tabanlı tek oyunculu mod, yoğun bir PvP modu ve aradaki her şey dahil olmak üzere, aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda oyun moduna sahip canlı bir RPG’dir.

Pokémon Masters EX

Pokémon GO dışında, Pokémon Masters EX muhtemelen bir mobil cihazda geleneksel bir Pokémon oyununa en yakın olanıdır. Ve ücretsiz! Her zamanki gibi, kendi eğitmeninizi yaratmanıza, bir başlangıç ​​Pokémon’u seçmenize ve en iyisi olmak için bir maceraya atılmanıza olanak tanır. Yol boyunca Brock ve Misty gibi tanıdık karakterlerle tanışacaksınız.

Oynanış açısından, yumurtaları kuluçkaya yatırarak yeni Pokémon toplayıp geliştirecek, eğitmeninizi donatacak ve heyecan verici 3’e 3 sıra tabanlı bir dövüş için ekibinizi geliştireceksiniz. Güçlerini elementlerine duyarlı düşmanlar üzerinde kullanarak Pokémon’unuzun tüm potansiyelini açığa çıkarın. Veya destansı animasyonlu ara sahnelerin keyfini çıkarmak için akıllara durgunluk veren özel saldırılar başlatın.

Yu-Gi-Oh! Master Duel

Konu büyük oyunlar olduğunda Konami çok daha iyisini yapabilirdi. Castlevania, Silent Hill ve Metal Gear Solid gibi seriler en iyi ihtimalle uykudaydı. İşin mobil tarafında ise Yu-Gi-Oh var! Master Duel. Master Duel, kartların toplanması etrafında döner.

Dark Magician ve her zaman harika Blue-Eyes White Dragon da dahil olmak üzere 10000’den fazla kart arasından güçlü bir deste oluşturun. Hepsini bir araya getirmek banka bakiyenizi azaltabilir, ancak bunun dışında Master Duel ücretsiz oynanabilen bir deneyimdir.

Çevrimiçi olarak rekabetçi bir şekilde oynayın veya kendi hızınızda uzun bir tek oyunculu kampanyanın tadını çıkarın. Yu-Gi-Oh’un bir nedeni var! Master Duel, Android’deki en iyi kart oyunları listesine girdi . Hearthstone ve Shadowverse gibi kart oyunlarından hoşlanıyorsanız, Master Duel tam size göre olabilir.

Anime Oyunları Tamamen Rol Yapma ile İlgili Değil

Şüphesiz, en iyi anime oyunları daha popüler olan dizilerden ilham alır. Ayrıca bir tür olarak JRPG’leri tercih ediyorlar. Ancak bazıları denemekten korkmuyor. Örneğin, Dragon Ball Legends ve Yu-Gi-Oh, büyük ölçüde kart mekaniğine güvenirken, Bungo Stray Dogs bir bilinmez gibi oynuyor.

En sevdiğiniz animeye dayanan bir oyundan bahsetmedik mi? Aşağıdaki yorumları alın ve bize her şeyi anlatın.

Exit mobile version