2021’in En İyi 10 Nintendo Switch Oyunu

2021'de Nintendo Switch'teki en popüler bağımsız oyunların listesi belli oldu. Gelin birlikte inceleyelim...

Nintendo Switch dört yıldan daha eski ve hala her yıl onun için piyasaya sürülen mükemmel oyunlara sahip. Kuşkusuz Nintendo’nun birinci taraf oyunlarının çıkışı pandemi sırasında yavaşladı. Breath of the Wild 2 hala uzak bir rüya… Ancak büyük bir yeni Zelda veya orijinal Mario oyunu olmadan bile 2021, Switch sahipleri için harika bir yıl oldu.

Aşağıdaki liste 2021 boyunca en iyi 10 Switch oyununu gösteriyor. 2022’nin başlarında oynamak için kaliteli bir oyun arıyorsanız; bu liste, başlamak için mükemmel bir yerdir.

İşte Nintendo Switch Konsolunda 2021’deki En İyi 10 Oyun

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Super Mario 3D World çok iyi bir Wii U oyunuydu. Ancak birkaç oynanış ayarı ve yepyeni bir ekstra oyun modu ile artık mükemmel bir Switch oyunu. Super Mario 3D World’ün yavaş temposu biraz hızlandırıldı. Mario’nun en eski düşmanıyla savaşmak için dev bir kediye dönüştüğünü gören Bowser’s Fury şeklinde büyük bir genişleme ekledi. Ayrıca, hepsi kedi temalı.

Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise mükemmel. Serideki bir önceki oyun olan Monster Hunter World, zamanla oluşan karmaşık sistemleri modernize etmeyi başardı. Rise bunun üzerine daha da fazlasını inşa ediyor. Yepyeni bir Japon estetiği, Monster Hunter’ın havasını tazelemeye yardımcı olur. Yeni alanlar ve canavarlar, adanmış hayranları 100 saatten fazla eğlendirebilir.

Metroid Dread

Metroid Dread, on yılı aşkın süredir ilk tamamen orijinal 2D Metroid oyunu ve gerçek bir forma dönüş. Samus, savaşmak için yükseltmeler ve canavarlar aramak için bir kez daha yabancı bir dünyanın mağaralarını deliyor. Bu, Switch oyunları bir yana; 2021’in en iyi oyunlarından biri. Onu alıp oynamak için kolay bir öneri haline getiriyor.

Pokémon Brilliant Diamond and Shining Pearl

Pokémon Brilliant Diamond ve Shining Pearl, DS’deki dördüncü nesil Pokémon oyunlarının tam 3D versiyonlarıdır. Bu, çevrimiçi oyunu küresel bir izleyici kitlesine tanıtan ilk nesildi. Bu şu anda pek devrim niteliğinde olmasa da; bu nesil hakkında başka hiçbir yerde bulunamayan sevilecek çok sayıda yenilikçi şey var. Chibi sanat stili, orijinallerin eski tıknaz sprite’ları için mükemmel bir alternatiftir. BDSP’ye diğer Pokémon oyunlarında bulamayacağınız bir çekicilik duygusu verir.

Shin Megami Tensei V

Shin Megami Tensei, Persona’nın huysuz büyükbabasıdır. Kasvetli görünümüne uygun baskıcı bir atmosfere sahiptir. Bu oyunlar kötü bir şekilde zor ve karanlıktır. Bu nedenle JRPG’nin zoru değilseniz; bunu kolay moda geçirmek isteyebilirsiniz. Bu, onu atlamanız gerektiği anlamına gelmiyor. Bu, bıraktıktan sonra size bağlı kalacak bir hikayesi olan derin bir RPG deneyimi. Switch’teki JRPG hayranları için kolayca gerekli. Hızınız bu değilse; en iyi Batı RPG’leri listemize göz atın.

New Pokémon Snap

Pokémon Snap, Hey You Pikachu ile birlikte N64 döneminin en sıra dışı Pokémon yan ürünlerinden biriydi. Ancak diğer tuhaflıkların aksine, her zaman sınırda bir klasik olarak yer aldı. Pokémon’u yüksek puanlar için fotoğraflama eylemi basit ve ilgi çekicidir. Kendinizi aşmak için geri gelmenizi sağlar. Yeni Pokémon Snap’te çok daha fazla Pokémon, her biri için dört fotoğraf katmanı, çeşitli gizli yollar ve lansmanından bu yana ücretsiz güncellemelerle daha da fazla seviye yer aldı. Bu da onu Switch’te oynayabileceğiniz en iyi Pokémon spin-off’larından biri haline getirdi.

Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise

Animal Crossing: New Horizons teknik olarak geçen yıl piyasaya çıktı. Ancak bir buçuk yıl sonra büyük bir DLC genişlemesi geldi: Mutlu Ev Cenneti. Nintendo Switch Online genişletmesine abone olduysanız; bu DLC paketine zaten ücretsiz erişiminiz olacak. Aksi takdirde satın alabilirsiniz. Bir sürü mobilya, kıyafet ve kişiselleştirme seçeneği, yeni oyun modları ve daha fazlasını ekler. Animal Crossing geçen yıl zamanınızın bir kısmını almayı başardıysa ancak siz bıraktıysanız. Bu geri dönmek için mükemmel bir bahane. Veya ilk kez oynuyorsanız Animal Crossing: New Horizons’a katılmak için daha iyi bir zaman değil.

Mario Party Superstars

Mario Party artık çoğumuz için nostaljik bir deneyim. Oyun bu nostaljiden yararlanmak için mükemmel bir şekilde hazır. Superstars, önceki oyunlardan tanıyabileceğiniz birkaç tahtaya ek olarak 100 klasik Mario Party mini oyunu içerir. Klasik tarzda yeni bir Mario Party oyunu için can atıyorsanız, işte bu. Arkadaşlarla çok oyunculu oturumlar için mükemmel. Daha fazla nostalji için GameCube kontrolörleri ekleyin.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

The Legend of Zelda: Skyward Sword, her zaman hatalı hareket kontrolleri tarafından engellendi. Skyward Sword HD, tüm bunları düzeltmek için elinden gelenin en iyisini yapıyor. İster hareket kontrolleriyle ister yeni düğme kontrolleriyle oynayın. Skyward Sword HD orijinal oyunda çok büyük bir gelişmedir. Akıcı 60 fps’de çalışırken çok daha iyi görünür. Bu, standart olmayan kontroller sayesinde en kötü niyetli Zelda oyunudur. Ancak bu remaster, hatalarının çoğunu telafi ediyor.

NEO The World Ends With You

NEO The World Ends With You, Nintendo DS kült klasiği The World Ends With You’nun uzun zamandır beklenen devam oyunudur. Bu oyun, tamamen yeni bir oyuncu kadrosuna ve yapımdaki 14 yıllık hikayenin devamına sahiptir. Bu aksiyon RPG’si, Switch’teki başka hiçbir şeye benzemeyen benzersiz bir savaş sistemine sahiptir. Ayrıca beklemeyi tarzıyla telafi eder.

Exit mobile version