2020’de Çıkacak iPhone Modelleri Kafaları Karıştırdı

2019 daha yeni başladı ve bu yıl henüz yeni bir iPhone bile göremedik. Bu, gelecek nesil iPhone’larla ilgili spekülasyonları durdurmuyor. Özellikle, 2020’de piyasaya sürülecekler konusunda soru işaretleri hakim.

iPhone Modellerde İşlemci Ve Ekran Belirsizliği

Apple, OLED teknolojisini telefonlarında kullanmak için nispeten yavaş davranıyor. iPhone X ise LCD ekranlardan daha güçlü renklere ve daha koyu siyahlara izin veren ekranı benimseyen ilk iPhone oldu.

iPhone XS ve XS Max de OLED ekranlarla geldi. Ancak Apple; Apple’ın yeni Liquid Retina ekranıyla donatılmış daha düşük fiyatlı bir ürün olan iPhone XR’yi duyurup bizi şaşırttı. Bu ekran temelde biraz daha kıvrımlı bir LCD ekrandı ve bu teknolojinin 2019 iPhone modellerde bir daha kullanılması bekleniyordu.

Fast Company’den bir raporda; Apple’ın 2020’de piyasaya sürülen ilk 5G iPhone için intel modemleri kullanmaya devam edeceği belirtildi.

Rapor; Apple’ın 2020 iPhone’da 5G modemler için intel’i bırakacağını söyleyen dedikoduları biraz susturacak. Calcalist haziran ayında; Apple’ın intel’e, intel modem kullanmayacağını söylediğini aktardı. Ancak şu an için söylentileri yalanlayabiliriz.

Exit mobile version