2020 BMW 7 Serisi tasarımıyla büyüledi

Yeni bmw 7 serisi

Bavyera’lı firmanın lüks segmentteki temsilcisi BMW 7 Serisi, hatırı sayılır bir makyaj operasyonundan sonra artık daha olgun ve güçlü bir görünümle karşımızda.

BMW 7 Serisi tasarım detayları

BMW’nin yeni tasarım dilinin en önemli unsurlarından olan büyük yapılı böbrekler, bu güncel modelde de aynen kullanılmış. Aracın farları da daha düz, ince ve ciddi bir tasarıma kavuşmuş. Arka stoplarda ise yatay ve sade çizgiler kullanılarak asil bir görünüm sağlanmış.

Yeni bmw 7 serisi
Yeni bmw 7 serisi

Yarı otonom sürüş teknolojisi ile donatılmış olan yeni 7 serisinin iç mekan tasarımında da bazı önemli değişikliklere gidilmiş. Araçta daha başarılı bir akustik sunmak için arka camlar, eskisine nazaran daha kalın bir biçimde tasarlanmış. Otomobilin ön kısmında ise yine markanın yeni araçlarında bulunan güncel direksiyon tasarımı kullanılmış.

2019 Mazda CX-5 özellikleriyle dikkat çekiyor

Yeni bmw 7 serisi

Lüks otomobilin orta konsolunda 12.3 inçlik devasa bir multimedya ekranı bulunuyor. Ayrıca aracın ön koltuklarının arkasına yerleştirilmiş iki adette 10 inçlik dokunmatik ekran mevcut. Bowers & Wilkins ses sistemi ile donatılan aracın V12 ve V8 motor seçenekleri bulunuyor. Yeni 7 serisi önümüzdeki Nisan ayında Avrupa pazarında satışa sunulacak. Lüks aracın ülkemize ne zaman geleceği hakkında ise henüz net bir bilgi yok.

Exit mobile version