2020 Bit Artık Netflix Fragmanı Büyük İlgi Gördü (Video)

2020 Bit Artık

Çin’de ortaya çıkan ve birçok kişiye bulaşan Koronavirüs, “2020 Bit Artık” isimli yapımın Netflix fragmanının çekilmesini sağladı. Hadi gelin bu fragmana ve diğer detaylara birlikte bakalım.

2020 yılın herkes için çok büyük problemler yaşattı. Ülkeler arasında yaşanan gerilimlerden tutun da salgının başlamasına kadar neredeyse her konuda korkunç problemler ile karşı karşıya kaldık. Tüm bunlar üzerine Black Mirror ekibi yeni bir yapıma imza attı.

Yeni yapım sahte belgesel tarzında bir komedi olacak. 27 Aralık 2020 tarihinde Netfix üzerinden yayınlanması planlanan bu yapım, ünlü oyuncuları kendi bünyesinde topladı. Charlie Brooker ve Annabel  Jones tarafından çekilen yeni yapım, ilginç bir senaryoya sahip.

2020 Bit Artık Netflix fragmanı bile güldürdü

2020 yılı hem sosyal medyada hem de insanların gerçek sohbetlerinde büyük bir espri malzemesi haline geldi. “Death to 2020” olarak bilinen yapım, 27 Aralık 2020 tarihinde Netflix ekranları üzerinden izleyicilere kendisini beğendirmeye çalışacak.

Bu yılın bir türlü bitmediğini ve karşımıza çıkan engellerin aslında hayal ile karışık olduğunu anlatacak. Her ne kadar senaryo daha karışık bir yapıda olsa bile yine de temelde buna dayanıyor. Samuel L. Jackson, Hugh Grant, Kumail Nanjiani, Tracey Ullman, Samson Kayo, Lisa Kudrow gibi isimler bu yapımda yer aldı.

Her geçen gün hayran kitlesini artıran aktörler, bu sefer yaratıcılık konusunda çok başka bir boyuta ulaştı. Hemen aşağıya sizler için fragmanı bıraktık. İzledikten sonra düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version