2019 Skoda Kamiq tanıtıldı!

Skoda firmasının yeni crossover modeli Kamiq geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıtıldı. Skoda’nın Karoq modelinin altında konumlandırılan araç, rekabetin oldukça yüksek olduğu bir segmentte şansını deneyecek.

Skoda Kamiq’in tasarımını biz gayet başarılı bulduk. Aracın, Skoda’nın yeni tasarım dilinden pek çok detaylar taşıdığı her halinden belli oluyor. Özellikle ince uzun bir şekilde tasarlanan Led farlar, otomobile son derece çekici bir hava katmış. Skoda Kamiq’te 16,17 ve 18 inçlik jant seçenekleri bulunuyor.

Aracın kabin bölümünde dikkat çeken en önemli unsur şüphesiz orta konsolda bulunan ve 9.2 inç büyüklüğüne kadar tercih edilebilen yeni infotainment sistemi. İç mekanda yumuşak dokulu malzemelere bolca yer verilmiş ve araç geneli itibariyle oldukça kaliteli hissettiriyor. 400 litrelik bir bagaj hacmine sahip olan otomobil 4241 mm uzunluğunda ve 1793 mm genişliğinde olacak şekilde tasarlanmış.

Skoda Kamiq, 6 ileri manuel veya 7 ileri DSG şanzımanla tercih edilebiliyor. En yüksek motor seçeneğiyle beraber 150 beygir güç üretebilen otomobilin benzinli versiyonlarının yanında bir de dizel seçeneği bulunacak. Araçla beraber; sürücü dikkat alarmı, şerit değiştirme asistanı, park asistanı, adaptif hız kontrolü ve otomatik far asistanı gibi özellikler opsiyon dahilinde tercih edilebiliyor. Skoda Kamiq’in satış fiyatının ise önümüzdeki günlerde netleşmesini beklemekteyiz.

 

Exit mobile version