2019 Mercedes CLA geçtiğimiz günlerde tanıtıldı!

2019 mercedes cla

Mercedes’in en çok satan modellerinden biri olan CLA serisi nihayet yenilendi ve artık 2019 yüzüyle karşımızda duruyor. CES 2019 fuarında görücüye çıkan araç, selefine göre daha donanımlı yapısıyla ve modern çizgileriyle dikkat çekiyor.

2019 Mercedes CLA nasıl yeniliklerle geliyor?

Aerodinamik bir coupe tasarımına sahip olan yeni CLA serisi dinamik ve sportif ruhunu özgürce ifade edebilen bir otomobil. Aracın tamamen yenilenen ön LED farları ve arka stopları oldukça şık duruyor. İkinci nesliyle selefinden daha büyük boyutlara sahip olan yeni CLA’nın, özellikle genişleyen iç hacmi farkedilmeyecek gibi değil.

2019 mercedes cla

2020 BMW 7 Serisi tasarımıyla büyüledi

Yeni A serisi ile başlayan radikal iç mekan tasarımının 2019 CLA’da da aynen kullanıldığını görüyoruz. Araç oldukça güncel teknolojik donanımlarla beraber geliyor. MBUX sisteminin güncellenmiş versiyonuyla sunulan yeni CLA artık eski nesline göre çok daha yetenekli.

2019 mercedes cla

Bünyesinde S serisinden alınan sürüş asistan sistemlerini barındıran yeni CLA, 225 beygir gücünde dört silindirli bir motorla donatılmış. Aracın yakın zamanda hem benzinli hemde dizel versiyonlarının satışına başlanacak. Aynı zamanda yeni CLA, manuel ve otomatik şanzımanlarla da tercih edilebiliyor olacak. Aracın önümüzdeki Mayıs ayında satışa sunulması bekleniyor.

Exit mobile version