2019 Audi e-tron

Audi e-tron

Audi’nin ilk elektrikli SUV modeli olma özelliği taşıyan Audi e-tron, 2019 yılının ilerleyen günlerinde kullanıcılarıyla buluşacak. Audi DNA’sının bütün özelliklerini taşıyan araç, tasarımıyla daha şimdiden bütün dikkatleri üzerine çekti.

Audi e-tron..
Audi e-tron..

2019 Audi e-tron özellikleri

4901 mm uzunluğa, 1935 mm genişliğe ve 1616 mm yüksekliğe sahip olan araç, 660 litrelik bir bagaj hacmiyle geliyor. Audi e-tron’un en dikkat çeken özelliklerinden biri ise şüphesiz yan aynaların yerine kullanılan kameralı sistem. Opsiyonel olarak alınabilecek bu sistem, dışarıdan aldığı görüntüleri aracın kapı içleri üzerine konuşlandırılmış ekranlar üzerinde gösteriyor.

iOS 13 yenilikleriyle yolda

Bütün arazi koşulları için uygun bir yapıda tasarlanmış olan Audi e-tron’da, Audi’den alışık olduğumuz yeni nesil Quattro teknolojisi kullanılıyor. İki elektrikli motora sahip olan araç 300 kW güç üretebiliyor. Audi e-tron’un tork değeri ise 664 Nw olarak belirtilmiş. 0-100 km hızlanmasını sadece 5.7 saniyede tamamlayan otomobil maksimum 200 km ile sınırlandırılmış bir hıza ulaşabiliyor. Aracın oldukça uzun olan menzili sayesinde tek bir şarjla 400 km’lik yol yapmanız mümkün oluyor. Audi e-tron hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Exit mobile version