2018 Yılının En İyi Oyunları: Spider Man

Hem PlayStation üzerinden hem de online olarak oynanabilen Spider Man oyunu, 2018 yılında en çok beğenilen oyunlardan bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor. Oyunun 20 saatlik çalışma zamanında; havada uçmak istemediğiniz bir an asla olmaz.
Marvel’in Örümcek Adamı; 2018’in en sevdiğimiz PS4 oyunlarından sadece biri değil. Aynı zamanda seneye de çıkacak en iyi oyunlardan biri. Traversal mekaniği, akrobatik muharebe ve bir şehrin sorumluluğunu üstlenmeye çalışan genç bir adamın hikayesi arasında, Örümcek Adam olmak gibi bir şeyin özünü yakalamaya çalışabilirsiniz.

Spider Man Oyununda Neler Bulunuyor ?

Spidey’in çizgi romandan çekilmesiyle tanınan hileleri sürekli olarak kilit açıyor ya da keşif yapmanıza olanak sunuyor.
Spider-man
Oyun da neyin iyi olduğu biliniyor ve kısa bir açılış; sizi bir şehir caddesi üzerinde gezinmeye bıraktıktan sonra sizi doğrudan geçiş sistemine atıyor.
Kontrol cihazınızdaki doğru tetikleyiciyi çekmek, Spidey’in ateşleyicilerinden memnun edici bir performans almak, atlama, viraj alma ve duvara koşma ile New York’taki yolculuğunuza şık bir hava katıyorsunuz.
Oyunda; bir dizi atlama, yumruk, tekme ve bonus saldırı gibi eğlenceli bir akış bulunuyor. Yeni becerilerin ve araçların kilidini açmak, Spider-Man’ın daha çok yönlü olmasını sağlıyor.
Oyunla ilgili bütün görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version