200 Megapiksellik Kamerasıyla Motorola Frontier Görüntülendi

Motorola Frontier, süper yüksek çözünürlüklü birincil kamerasını doğruladı. Muhtemelen Samsung tarafından geliştirilen bir 200MP sensör ile geliyor.

Motorola Frontier akıllı telefonundan ilk görüntüler ortaya çıktı. Motorola, en yeni Edge+ ile Samsung ve Google’ın beğenisine karşı mücadele ederek bu ay amiral gemisi yarışmasına büyük dönüşünü yaptı. Tümü, mağaza raflarında rekabet etmek için fiyatlandırılan telefonların cilasından yoksun, oldukça dikkat çekici. Bununla birlikte, gelmesi beklenen başka bir Moto telefon var. Motorola’nın yeni piyasaya süreceği bu cihazlar, son sürümündeki bazı kamera eksikliklerini telafi edebilir.

Motorola Frontier ile İlgili İlk Görüntüler

Motorola Frontier’ı bir süredir biliyoruz. Söylentili bileşenlerinin çoğu Edge+’a çok benziyor olsa da; telefonun arkası kesinlikle farklı görünüyor. İlk görüntüler, arkada 200 MP’lik devasa bir kamera lensi gösterdi. Ayrıca daha fazla sızıntı çözünürlükte hafif bir düşüşe işaret ediyor gibi görünse de; son görünümümüz bu sayıları hemen artırıyor.

SamMobile, Motorola Frontier’in, arkadaki gülünç derecede büyük kamera modülü, etrafında gümüş bir kenarlık ile temiz beyaz bir sırt gösteren ilk gerçek dünya görüntülerine sahip. Sadece gösteri için de değil. Motorola, Samsung’un ISOCELL HP1 lensini kullanıyor gibi görünüyor. Bu, onu ilk benimseyen kişi olacağına dair erken söylentileri doğruluyor.

Cihazın Kamera Özellikleri

İki farklı piksel gruplama moduna dayalı olarak 50 MP veya 12.5 MP görüntüler yakalayan 1/1.22 inç 200 MP’dir. Bazı görüntüler 194MP sensör belirtse de, Moto’nun kamera modülünü çevreleyen marka, f/2.2 diyafram açıklığına sahip 200MP lensi onaylıyor. Tüm bu teknoloji, sonunda Motorola’yı mobil kamera sahnesinde gerçek bir rakip haline getirebilir.

Kamera dışında, onu yeni piyasaya sürülen Motorola Edge+’dan gerçekten neyin ayıracağı belli değil. Bu çabalar genellikle bütçe dostu G-serisi ile sınırlı olsa da, şirketin aralarında küçük farklılıklar olan benzer fiyat noktalarında birden fazla telefon piyasaya sürmesi alışılmadık bir durum değil. Moto’nun birinci sınıf pazar payını geri almayı hedeflemesiyle, kendisini süslü bir kamera ile çok ince bir şekilde yayma fikri geri tepebilir.

Cihazın Diğer Özellikleriyle İlgili Sızıntılar

Motorola Frontier’in ayrıca 144Hz yenileme hızına ve 60MP selfie kamerasına sahip kavisli 6.67 inçlik bir pOLED getireceği söyleniyor. Başka bir yerde, 8/12GB RAM ve 128/256GB depolama ile eşleştirilecek olan Snapdragon 8 Gen 1 Plus yonga setinin onayını alıyoruz.

Spekülasyonlar, 125W kablolu şarjlı ve 30W ile 50W arasında değişen kablosuz şarjlı 4.500 mAh pil önermektedir. Motorola Frontier’in Temmuz ayında piyasaya sürüleceği söyleniyor.

Exit mobile version