120W şarjlı Xiaomi Mi 11T Pro yakında geliyor

Xiaomi yakında piyasaya yeni bir amiral gemisi getirecek. Xiaomi Mi 11T Pro olarak adlandırılan bu yeni akıllı telefon, yeni bir sızıntıya göre geçen yılki Mi 10T Pro’nun yerini alacak. Xiaomi’nin başka bir amiral gemisi cihazını piyasaya sürmesi, özellikle şirket bu yıl Mi 11, Mi 11 Pro, Mi 11 Ultra ve Mi MIX 4 gibi cihazları piyasaya sürdüğü için sürpriz olacak. Yukarıda belirtilen cihazların tümü birinci sınıf teklifler olsa da; Mi 11T Pro’nun diğer Mi 11 serisi amiral gemilerinden en iyi donanımlardan bazılarını ve cazip bir fiyat etiketini içeren uygun fiyatlı bir amiral gemisi olacak.


İlginizi Çekebilir: Xiaomi Mi 11T ve Redmi K40 Ultra Detayları Ortaya Çıktı!


BİR YOUTUBE KANALI MI 11T PRO TELEFONUNU SIZDIRDI

Xiaomi Mi 11T Pro ile ilgili ayrıntılar ilk olarak Vietnamlı teknoloji YouTube kanalı The Pixel tarafından sızdı. Kanala göre Mi 11T Pro, 120Hz OLED ekrana, Snapdragon 888 yonga setine sahip olacak. 120W hızlı şarj desteğine sahip 5.000mAh pil paketleyecek.

Pro modelinin yanı sıra, Xiaomi, sık sık Xiaomi muhbiri @kacskrz tarafından ortaya konduğu gibi; ayrıca bir MediaTek SoC tarafından destej alacak Mi 11T’yi de hazırlıyor.

Ayrı bir sızıntıda GizmoChina; Xiaomi’nin 23 Eylül’de küresel bir lansman etkinliğinde yeni Mi 11T serisini tanıtabileceğini bildirdi. Mi 10T serisinin aynı zamanlarda duyurulduğunu düşünürsek; söylenti lansman tarihi güzel bir şekilde sıralanıyor.

FİYATI UYGUN OLACAK

Mi 10T Pro ve Mi 10T, birinci sınıf tasarımları dikkat çekti. Hatta inanılmaz fiyat-performans oranı sayesinde Hindistan gibi pazarda oldukça iyi satış yaptı. Küresel çip kıtlığı, Xiaomi’nin geçen yıl ile aynı fiyat noktalarına ulaşamayacağı anlamına gelse de; Mi 11T serisi büyük olasılıkla piyasadaki bazı premium amiral gemilerinden daha ucuz olacak.

Xiaomi, Mi 11T serisi hakkında henüz bir şey doğrulamadı. Ancak resmi lansmana kadar şirketten öğrenmeyi umuyoruz.

Exit mobile version