100 TL altı kulaklıklar rehberi

Kulaklık, belki de modern insan tarafından en fazla kullanılan teknolojik aksesuarlardan biri. Akıllı telefon ya da cep telefonlarındaki müzik dinleme fonksiyonları için gerekliliklerden biri olan bu cihazların çok sayıda kategoride sunulduğu görülüyor. Kulaküstü ya da kulakiçi kulaklık modelleri, aynı zamanda müzik fonksiyonu da sunan alternatifle derken seçenek yelpazesi bir hayli geniş durumda. Bu noktada mütevazi fiyatlı, üstelik son derece yetenekli, kaliteli kulaklık modelleri ise hemen herkesin ulaşmak istediği noktalar arasında. Bizler de siz değerli okurlarımız için 100 TL”yi aşmayan bütçelerle satın alınabilecek en iddialı modelleri bir araya getiriyoruz. Listede çok iyi markaların test ederken kulaklarımızın pasını silen modeleri var.

Cellular Line Mantis

Son derece mütevazi bir fiyat etiketiyle gelen bu sempatik model, ilk aşamada güzel görünüyor. Oval ve ince tasarımı ile kulakiçi için ideal yapıda. Beyaz renkte ve kablosu da ortalama uzunlukta. çok yönlü ve kolay kablolu stereo kulaklık Cellular Line Mantis, derin alçak frekansları ile çok iyi ses kalitesi ve zengin ses sağlamayı başarıyor. Gelen aramaları yönetebilmeye de olanak tanıyor. Fiyatına inanamayacaksınız!

 

46 TL

 

Lenovo P190

 

Türkiye”de daha çok mobil cihazları ve dizüstü bilgisayarları ile tanınan markanın şık kulaklık modelinde konfor ön planda. Tamamı metal gövdeli şık tasarım sahip Lenovo P190 mikrofonlu kulak içi kulaklık geliştirilmiş müzik deneyimini esnasında gelen telefon çağrılarına kolay geçiş yapabilmenizi sağlayacak şekilde tasarlanmış.

 

Kulakiçi kulaklıkta yumuşak malzeme size, müzik ya da sese dair diğer her şeyin rahatsızlık söz konusu ulaşmasını sağlıyor. 2 farklı boyuttaki kulakiçi malzemesi sayesinde ürünün kulağınıza küçük gelmesi ya da çok büyük gelmesi gibi istenmeyen sorunların da önüne geçilmesi sağlanmış.

 

Kulak içi tasarımı ve kulak ucu silikonları ile dış çevredeki sesleri de izole etmeyi başarıyor. 10mm boyutundaki neodymium sürücülerle süper derin, pürüzsüz yüksek kaliteli bas ve kristal kadar net sesler de sizinle. Kablo Uzunluğu: 1.35 m 1 metre 35 santimlik inanması güç kablo uzunluğu, mikrofon, ses ayarı kontrolü öne çıkan diğer özellikleri arasında. Tam bir fiyat/performans modeli.

48 TL

 

 

Sony MDREX110APB.CE7

 

Ultra modern tasarımıyla dikkat çeken kulaklık, yumuşak kulak ucu silikonlarıyla inanılmaz keyifli. Tasarımında Japon teknoloji şirketi Sony”nin ciddi bir ergonomi ve görsel uyum sunduğu da gerçek. Sony logosunun alt kısmındaki yeşil uç kısım, tasarımdaki şık detayları arasında. Son derece hafif ve 1 metreyi aşkın uzunluktaki kablosuyla da cebinizdeki ya da çantanızdaki cihazla sıkı bağlar kurabiliyor. 9mm neodimyum sürücülere sahip olan Sony MDREX110APB.CE7, böylelikle güçlü bir ses sunumu vaat ediyor. 5-24.000 hz frekans aralığı, iyi baslar ve kaliteli tizler de öne çıkan diğer özellikleri.

89 TL

 

Pioneer SE-CE511I-K

Tasarım, zerafet, modernite. Bu modelin öne çıkan üçlüsü bunlar. ünlü ses teknolojileri markası Pioneer”ın SE-CE511I-K kodlu modelinde son derece düşük bir bütçe ayırarak yüksek verimlilik sunan bir kulaklığa merhaba diyebilirsiniz. 15.4mm”lik şaşırtıcı büyüklükteki sürücüsü sayesinde ultra yüksek sesler, net bas ve tizler sizinle. 20 – 21,000 Hz frekans aralığı, 100 mW maksimum giriş gücü, 1.2 metrelik kablo uzunluğu, ses kontrol düğmeleri ve sadece 6 gramlık ağırlığı da diğer öne çıkan özellikleri arasında. Küçük bir detay olarak silikon ya da yumuşak malzemeden üretilmiş bir kulaklık ucu yastığına sahip değil.

 

60 TL

Yurbuds Ironman Inspire

ünlü ses teknolojileri markası Yurburds”un şaşırtıcı tasarımlı modeli Ironman Inspire ile tanışmalısınız. Star Trek izleri taşıyan görünümüyle kesinlikle baştan çıkarıcı. Biraz bilim kurgusal olduğuna şüphe yok.

 

Sahip olduğu Twist-Lock (çevir-Kilitle) teknolojisi sayesinde rahatsız etmeden kulak içine oturuyor. üstelik terlemeye ve suya karşı dayanıklı. Ortam seslerine izin veriyor, izole bir deneyim vaat etmiyor yani; ve en zorlu fiziksel aktivitelerde bile kulağınızdan düşmüyor. Ultra yumuşak silikonlu yapısıyla ergonomik olarak tasarlandığından, uzun süreli kullanımlarda kulak içini de tahriş etmiyor. Fiyatıyla bir diğer “çok iyi” seçim.

69 TL

Urbanears Bagis

Daha önce Newtech dergisinde detaylı bir incelemesine de yer verdiğimiz Urbanears Bagis, favori modellerimizden. Kendisi farklı kulakucu silikonlarıyla beraber geliyor ve bu sayede hangi boyutta olursa olsun çoğu kulak için son derece konforlu bir kullanımın önünü açıyor.

Şık tasarımıyla dikkat çeken kulaklıkların dikkat çeken önemli detaylarından biri de iple sarılı haldeki kablosu. Böylelikle dolanmıyor ya da karışmıyor. çok zekice ve kullanışlı bir kablosu var. Akıllı telefonlarda konuşma özelliği sunan üründe ses kontrolü için buton olmaması ise üzücü. Fiyat/performans dahilerinden biri de kesinlikle Urbanears Bagis.

 79 TL

Coloud Boom Transition Control Talk

Enerjik ve kaliteli bir kulaküstü kulaklık, üstelik mütevazi fiyat etiketi de cabası. İlginç tasarımıyla özellikle gençler için son dönemin trend noktaları arasında olduğunu da belirtelim. Katlanabiliyor olması, özellikle küçük çantalarda kolaylıkla taşınabilmesini sağlıyor. Elbette tüm bu görsel ve bütçesel detaylara ek olarak teknoloji özellikleri de dikkate değer. 40mm gibi son derece büyük sürücülerle gelen ürün, bu sayede oldukça iyi bir ses kalitesi sunuyor. Altın kaplama 3.5mm jack”ı da ses kalitesinin önemli detayları arasında.

85 TL

Pioneer SE E721 W

Sportif ve ergonomik bir kulaklık arıyorsanız Pioneer SE E721 W”nun dikkatle ele alınması gereken seçenekler arasında olması gerektiğini belirtmemiz gerekiyor. Kulakta durabilen ürün, yumuşak kulak ucu tasarımıyla adeta düşmemek/ansızın çıkmamak için tasarlanmış durumda. Toplam 1 metre 20 santim uzunluğa sahip yaylı kablo mekanizması da hem taşınabilirliği artırıyor, hem de alışılmışın dışında bir görünüm sergiliyor. 105dB duyarlılık, 100mQ maksimum giriş gücü, 5-23.000Hz frekans yanıtı ise diğer öne çıkan özellikleri arasında.

100 TL

Philips SHK1030

Renkli, enerjik ve genç bir kulaklık modeli Philips SHK1030. Hollanda merkezli teknoloji şirketinin 3 yaş üzeri çocuklar için özel olarak geliştirilen kulaküstü kulaklığı; net, berrak ama bir yandan da dengeli bir ses sunumu sağlarken yumuşak pedleriyle konforu de uçlarda yaşatıyor. Kilitlenebilir maksimum ses seviyesi kontrolü sayesinde de ebeveynler, çocuklarının yüksek seste müzik dinlemesini önleyebiliyor. çocukların görür görmez bayılacağı, ilginç bir alternatif olduğuna şüphe yok. Ayrıca eğlenceli kutusu da övgüyü hak ediyor.

59.90 TL

Exit mobile version