Sous Vide yöntemi için: Gaggenau 400 serisi

Gaggenau, vakumla pişirme yöntemi için iki farklı 400 serisi duyurdu.

Yeni 400 serisi kulpsuz vakum çekmecesi, Sous Vide pişirme yönteminde gerektiği gibi, gıdaların hızlı ve kolay bir şekilde vakumlanmasına izin veriyor. Bu yöntemle malzemeler, oksijeni emilerek vakumlanıyor. Yemekler, 50 ila 95 derece arasında sürekli aynı seviyede kalan düşük bir sıcaklıkta "vakum altında" pişiriliyor. Bu şekilde, gıdaların besleyici maddeleri, vitaminleri, mineralleri ve doğal aromaları zarar görmüyor ve eşsiz bir doku elde ediliyor. Vakumlanmış gıdaların uzun süre saklanabilmesi, diğer bir avantajı oluşturuyor. Vakum çekmecesi, sezgisel dokunmatik kontrol teknolojisi yardımıyla üç kademede kontrol ediliyor. Bu teknoloji sayesinde, vakum poşetinin özelliğine göre, oksijenin vakumlanması, süre ve sıcaklık ayarlanabiliyor.

Gaggenau'nun vakum çekmecesi, 400 serisi fırınların sahip oldukları, cam arkası masif paslanmaz çelik kullanılarak tasarlanmış. Buharlı fırınlar; buharda pişirme, fırında pişirme, haşlama ve ızgara işlemlerine ve 50 ila 95 derece arası üç kademede istenen derecede Sous Vide pişirme yöntemine izin veren özel bir fonksiyona sahip 400 serisi buharlı fırınların altına entegre edilebilir. 400 serisi buharlı fırınlar ayrıca, dünyada bir ilk olan tam otomatik temizleme sistemine de sahip. Buharlı fırının tavannına kolayca yerleştirilebilen bir temizleme kartuşu sayesinde, fırının içi her kullanımdan sonra, dört saat içinde suyla hijyenik ve pırıl pırıl olacak şekilde yıkanıyor.

400 serisi buharlı fırınlar ve vakum çekmeceleri, sorunsuz bir şekilde birlikte çalışmak suretiyle, otantik ve profesyonel yemek pişirme sonuçlarının elde edilebilmesine olanak tanıyor.

Gaggenau markası yöneticilerinden Sven Schnee, "Vakum çekmecesi ile yüksek seviye sağlıklı yemek pişirme Haute-Cuisine programı tamamlanıyor. Bu yıl 333. yıldönümümüzü kutlarken, bugüne kadar kimliğimize damgasını vuran yön gösterici inovasyonlarımızla gurur duyuyoruz. Bu kilometre taşlarından birini de ev mutfakları için tasarladığımız ilk buharlı fırının dünya çapında piyasaya sürülmesi oluşturuyor. Gaggenau, bugün de seçkin mutfak kültürüne ve bilinçli keyfe ilham veren buharda pişirme alanında bir öncü olmaya devam ediyor."

reklam

Yorumlar

Yorumunuzu yazın

Yorumunuzu bizimle paylaşabilirsiniz

GÜNCEL İÇERİKLER
reklam

Popüler İçerikler

reklam